Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie kotlety na obiad dla pracujących.
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 5917
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 89
To pomysł na pyszne i proste do przygotowania danie, które każdemu zasmakuje....
Odsłon: 59
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 5917
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 89
To pomysł na pyszne i proste do przygotowania danie, które każdemu zasmakuje....
Odsłon: 59
Składniki
Wykonanie: Pora umyć i razem z oczyszczonymi pieczarkami drobno posiekać. Połączyć z mięsem, grysikiem, przyprawami do smaku, jajkiem, zmiażdżonym czosnkiem i dwoma łyżkami ciepłej wody. Dokładnie wymieszać, formować podłużne kotlety, panierować w bułce tartej. Smażyć na gorącym oleju złociście z obu stron. Podawać z ziemniakami lub ryżem z dodatkiem surówki z kapusty pekińskiej.