Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie kotlety z przed lat z mortadeli przekładane serem żółtym zastępowały kotlet schabowy. Były tanie, ale co ważniejsze przepyszne. Dzisiaj takie zrobiłam i powiem, że bardzo smakowały.
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 92
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 91
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 5638
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 678
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 92
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 91
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 5638
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 678
Składniki
Plastry mortadeli przełożyć w środku dwoma plastrami sera, obtoczyć w jajku i bułce tartej, smażyć na rumiano z obu stron. Podawać wg uznania, obiadowo to z ziemniaczkami, albo śniadaniowo z bułką a la hamburger.