Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlet schabowy z kością podany z ziemniakami i sałatką warzywną z kapusty, marchewki, cebuli, ogórka i papryk.
tłuczek do mięsa, patelnia, dwa talerzyki,
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 166
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 569
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1525
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 166
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 569
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1525
Składniki
Kawałki schabu rozbijamy tłuczkiem do mięsa, solimy, pieprzymy i panierujemy w rozbełtanym jajku i tartej bułce. Tak przygotowane kotlety smażymy na gorącym tłuszczu (najlepiej na smalcu) na rumiany kolor i do ich miękkości. W między czasie gotujemy ziemniaki.
Usmażone kotlety podajemy z ugotowanymi ziemniakami i warzywną sałatką. Smacznego!!!