Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i soczysty kotlet mielony upieczony w piekarniku, smaczny i zdrowszy niż smażony tradycyjnie.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1713
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 600
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 237
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 108
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1713
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 600
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 237
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 108
Składniki
Zmielone mięso włóż do miski, dodaj cebulę pokrojoną w drobną kosteczkę oraz przeciśnięty przez praskę czosnek, dodaj do smaku sól, pieprz i przyprawy, wbij jajko i wymieszaj, gdyby masa była rzadka dodaj bułkę tartą.
Z masy mięsnej uformuj dowolnej wielkości kotlety, obtocz w bułce tartej i ułóż w blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Piec około 25 minut w temperaturze 180 st. Podaj z ugotowanymi ziemniakami i burakami.