Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 34
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 723
Skrzydełka po pańsku to idealne danie do serwowania w trakcie rodzinnych okol...
Odsłon: 3894
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 438
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 2299
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 34
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 723
Skrzydełka po pańsku to idealne danie do serwowania w trakcie rodzinnych okol...
Odsłon: 3894
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 438
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 2299
Składniki
Na patelni rozgrzewamy łyżkę masła klarowanego i smażymy na niej cebulkę posiekaną w drobną kostkę,oraz pieczarki starte na tarce ,studzimy.Do wystudzonej masy scieramy ser,mieszamy,doprawiamy wegetą. Pierś podwójną rozdzielamy robimy w nich kieszonki,napełniamy farszem,spinamy wykałaczkami,solimy,pieprzymy. Panierujemy w jajku i bułce,smażymy na średnim ogniu pod przykryciem z obu stron.Podajemy z ziemniakami i np.z młodą kapustą.Smacznego:)