Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kotleciki z wołowiny"
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 17
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 27
Nasz koktajl na kolację to niezwykle zdrowa propozycja, która wspomaga detoks...
Odsłon: 85407
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 146
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 182
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 17
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 27
Nasz koktajl na kolację to niezwykle zdrowa propozycja, która wspomaga detoks...
Odsłon: 85407
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 146
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 182
Składniki
<strong>Pani Monika Kubacka</strong>
• Mięso pokrój w plastry, rozbij. Posyp solą i pieprzem. Paprykę i cebulę pokrój w kostkę, podsmaż na oleju, dolej 1/2 szklanki wody i duś przez 30 minut, aż warzywa zmiękną, a woda wyparuje. Na koniec dodaj koncentrat, przyprawy. Farsz wyłóż na przygotowane mięso i zawiń roladki. Układaj je w naczyniu żaroodpornym. Przygotuj sos: kukurydzę, czosnek, papryczki i śmietanę zmiksuj na gładki krem. Dopraw do smaku, wylej na danie. Roladki piecz w 180°C przez około 2 godziny.Źródło: Dobry Tydzień