Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gazetowy przepis,całkiem dobry.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 182
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 601
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 69
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1570
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 182
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 601
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 69
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1570
Składniki
ziemniaku ugotować
2 jajka ugotować na twardo
ziemniaki zemleć,dodać posiekane jajka,obraną z ości i skóry makrelę,pkrojoną drobno cebulę,natkę pietruszki,surowe jajko,doprawić solą i pieprzem,dokładnie wymieszać
formować okrągłe ,niezbyt duże kotleciki,otoczyć w tartej bułce i smażyć na rumiano na mocno rozgrzanym tłuszczu.podawać gorące z surówką z kapusty
w oryginalnym przepisie nie dodaje się gotowanych jajek