Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
A gdyby tak odmienić zwykłe mielone? www.domowe.blog.pl
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 99
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6598
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 164
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1227
W myśl zasady, że im prościej tym lepiej, powstał pyszny jabłecznik, zjedzony...
Odsłon: 5711
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 99
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6598
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 164
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1227
W myśl zasady, że im prościej tym lepiej, powstał pyszny jabłecznik, zjedzony...
Odsłon: 5711
Składniki
Zmieliłam kilogram łopatki razem z dużą cebulą. Dodałam jajko i przyprawę do mięsa mielonego Prymat. Formowałam miseczkę o średnicy ok. 8 cm, nakładałam kostkę sera i zalepiałam w kulę. Gotowałam na parze 15 minut. Można również obtoczyć w mące lub bułce tartej i smażyć do zrumienienia.