Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne (ulubione mięsko moich dzieci)
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 107
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 155
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 39
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 137
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 107
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 155
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 39
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 137
Składniki
Filety pokroić w kostkę,pieczarki odcedzić na sitku,połączyć z mięsem
Jajka wymieszać z mąka,solą pieprzem i majonezem,tak zeby powstało niezbyt gęste ciasto (ja to robie blenderem).Wymieszać z miesem i pieczarkami,odstawić na 2godz.do lodówki.Smażyć na patelni tak jak placki ziemniaczane(nakładać łyżka)