Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczny i zdrowy dodatek do mięsa lub samodzielne danie. kotleciki są chrupiące z zewnątrz i miękkie w środku, polecam :-)
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 63
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 125
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 98
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 85
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 63
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 125
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 98
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 85
Składniki
Kaszę kuskus zalać gorącym rosołem lub bulionem, odstawić na 5 min. Cebulę i czosnek pokroić w kostkę i zeszklić na oleju. Kaszę przełożyć do miski, dodać cebulę z czosnkiem, jajka, bułkę tartą, pokrojone w kostkę suszone pomidory. Przyprawić solą, pieprzem, dodać bazylię. Dokładnie wymieszać. Formować kotleciki i smażyć z obu stron na rumiano.
Podawać z ulubionymi dodatkami. Smacznego :-)