Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Składniki
Na gorącą oliwę wrzucałam w minutowych odstępach: półtalarki marchewki, pokrojoną paprykę, cebulę, pierś kurczaka. Podlałam wodą, osoliłam i dusiłam pod prykryciem ok 10 minut. Po tym czasie dodałam posiekaną natkę pietruszki i mrożony zielony groszek. Można podać z ryżem lub makaronem.