Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Kolorowa pasta z jajkiem i kiełkami"
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 129
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 109
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 129
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 109
Składniki
Ugotuj jajka na twardo. Odstaw do ostygnięcia, a następnie obierz i drobno pokrój. Umyj rzodkiewki, wysusz i posiekaj. Wymieszaj jajka z rzodkiewkami, kiełkami, majonezem. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Podawaj pastę jako dodatek do jasnego lub wieloziarnistego pieczywa.
Czas przygotowania: 15 minut, 80 kcal, cena porcji: ok. 1,80 zł, dla 2-3 osób.Źródło: Olivia