Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jest proste w wykonaniu,. Zachwyci każdego swoim subtelnym smakiem, a przy tym podana w małych miseczkach wygląda bardzo efektownie.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 128
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 197
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 73
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 149
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 128
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 197
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 73
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 149
Składniki
Gotowanego lub pieczonego kurczaka i ananasa pokroić na małe kawałki.Dodać połówki mandarynek i aromat migdałowy lub płatki migdałowe.Wszystkie składniki dokładnie wymieszać , doprawić solą, pieprzem i papryką do smaku i odstawić w chłodne miejsce.
SOS:do majonezu powoli dodawać koniak, sok z cytryny , ketchup. i wymieszać do całkowitego połączenia się składników.
Liście sałaty ułożyć w małych , szklanych salaterkach. Do nich włożyć nieduże ilości sałatki i polać sosem. Można udekorować owocami i zieloną pietruszką. SMACZNEGO!