Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie, łatwe, pyszne
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 37
Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...
Odsłon: 29
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 68
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 37
Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...
Odsłon: 29
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 68
Składniki
Zgniecione ząbki czosnku lekko poddusić na oleju.
Na gorący olej wrzucić pokrojonąw cienkie plasterki cukinię (jeśli jest niewielka i młoda może być ze skórką). Dusić, aż cukinia będzie miękka. Lekko osolić, dodać pieprz.
Dodać śmietanę i dalej dusić do zgęstnienia sosu. W razie potrzeby dosypać soli i pieprzu.
Ugotowany makaron kokardki wymieszać z sosem.