Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Kokardki z jajkiem"
Ryż smażony z jajkiem jest jednym z naszych ulubionych dań kuchni chińskiej,...
Odsłon: 25
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 86
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7179
Polecam.
Odsłon: 1749
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 97
Ryż smażony z jajkiem jest jednym z naszych ulubionych dań kuchni chińskiej,...
Odsłon: 25
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 86
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7179
Polecam.
Odsłon: 1749
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 97
Składniki
Makaron ugotuj wg instrukcji w osolonej wodzie. Opłucz na sicie zimną wodą, odcedź.
Cukinię umyj, pokrój na długie cienkie paski. Papryki oczyść, pokrój w cienkie paski. Olej rozgrzej na patelni, włóż cukinię, papryki i kapustę pekińską, oprósz solą, pieprzem i estragonem. Smaż kilka minut.
Na drugiej patelni usmaż sadzone jajka, przypraw. Ułóż na makaronie i warzywach.
<strong>Czas przygotowania: 30 min, ilość porcji: 2, cena za porcję: 2,80 zł</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie