Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kociołki przeważnie robi się nad ogniskiem, ta wersja jest można powiedzieć zimowa kiedy za oknem zimno lub nie chce się rozpalać
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 204
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 204
Składniki
ziemniaki, boczek kroje w plastry 0,5 cm. kiełbasę i cebulę w kostkę, marchew polowe w plasterki resztę zcieram na tarce o dużych oczkach
na spód naczynia 2, 3 łyżki oliwy plastry boczku i warstwowo układamy wcześniej przygotowane produkty posypując przyprawami. Wierzch można przykryć liśćmi kapusty
zamykam naczynie i na małym ogniu duszę do miękkości ok 60 min