Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis i wykonanie mojej kuzynki Doroty...
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 71
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 130
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 71
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 130
Składniki
Ziemniaki obieramy i kroimy w kostkę.Tak samo kroimy kiełbasę,boczek.marchewkę i cebule.Naczynie w którym będziemy przygotowywać danie wykładamy liścmi białej kapusty Wrzucamy wymieszane z przyprawami składniki.Wierzch przykrywamy liściem kapusty.Zakręcamy kociołek.Stawiamy na małym ogniu na około 1.5 do 2 godzin.Po otwarciu delikatnie zamieszać.Gotowe!