Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatek do mięsa...,alternatywa dla ziemniakow lub frytek.
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 33
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 20
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 33
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 20
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Składniki
Ziemniaki obrać ,,posolić,zalać wrzącą wodą,ugotować
Ugotowane ziemniaki przepuścić przez praskę uklepać podzielić na 4 części wyjąć jedną część w jej miejsce dodać mąkę ziemniaczaną i masło, wyrobić masę i formować kulki lekko spłaszczyć i końcem małego palca zrobić dziurkę.
Gotować w osolonej wodzie.
Podawać jako dodatek do mięs,oczywiście z ulubioną surówką.