Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Kluseczki z ciecierzycy"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 145
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 187
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 145
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 187
Składniki
Czosnek i cebulę obierz. Natkę posiekaj. Ciecierzycę osącz, zmiel z czosnkiem i cebulą. Dodaj mąkę, sodę i natkę, wymieszaj. Przypraw.
Z masy uformuj kulki, usmaż na maśle. Podaj np. z sosem jogurtowo-czosnkowym.
<strong>Czas przygotowania 20 min, ilość porcji 4, cena za porcję 2 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie