Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mięciutkie kluseczki doskonałe do schabu po francusku albo wystarczy polać śmietaną czy posypać białym serem ,troszkę cukru i gotowe
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 51
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 33
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 291
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 51
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 33
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 291
Składniki
Jajka wymieszać z mlekiem,posolić dodać 1 szklankę mąki,wymieszać dokładnie wlać roztopione masło i dać resztę mąki wszystko dokładnie. połaczyć.Kluseczki kłaść na osolony wrzatek dużą metalową łyżką za każym razem moczoną w wodzie,gotować na małym ogniu 3 minuty wyjmować łyżką cedzakową na sitko przelać zimną wodą. Doskonale smakują z gulaszem .Życzę smacznego