Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwo, prosto i przyjemnie :)
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 79
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7172
Polecam.
Odsłon: 1723
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 91
Przepis dnia
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 79
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7172
Polecam.
Odsłon: 1723
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 91
Przepis dnia
Składniki
- buraka ugotować a następnie zetrzeć na tarce - twaróg, jajko i mąkę mieszam ugniatając z solą, pieprzem, oregano, papryką i dowolnymi przyprawami i dodajemy startego buraka - formujemy łyżką kluseczki, które wrzucamy na wrzącą posoloną wodę (niestety z uwagi na dodatek buraka kluseczki nie będą tak mocno zwarte jak przy kopytkach wiec dobrze jest się posłużyć łyżką lud dwoma :) ) - całość polewamy przesmażoną cebulką smacznego