Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 170
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 225
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 170
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 225
Składniki
Bułkę namocz,odciśnij,połącz z mięsem i vegetą.Uformuj klopsy,obtocz w mące pszennej.Ugotuj w bulionie.
.Cebulę posiekaj,zeszklij na maśle.Wlej przecedzony bulion,wino i sok z cytryny,dodaj startą marchewkę.Zagotuj.Zagęść odrobiną mąki ziemniaczanej i pszennej,przypraw solą,pieprzem i gałka muszkatołową.Dodaj śmietanę,miód i posiekaną natkę pietruszki,połącz.Polej klopsiki.