Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 575
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1530
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 575
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1530
Składniki
1. przygotować sos pomidorowy: posiekać cebulę i czosnek, poddusić na oleju, dodać koncentrat, zalać bulionem, gotować, zaprawić mąką rozrobioną w wodzie, dla większej gładkości można sos zmiksować, doprawić solą i pieprzem, 2. do mięsa dodać namoczoną bułeczkę, jajko, cebulę i przyprawy, wyrobić dokładnie, formować małe kotleciki, obtaczać w bułce tartej, obsmażyć na rumiano na oleju, włożyć do sosu, gotować ok 20 min, smacznego