Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa szybka,smaczna, i niedroga
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 86
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 115
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 108
Lekki i orzeźwiający sorbet truskawkowy stanie się twoim ulubionym deserem i...
Odsłon: 862
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 355
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 86
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 115
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 108
Lekki i orzeźwiający sorbet truskawkowy stanie się twoim ulubionym deserem i...
Odsłon: 862
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 355
Składniki
Do garnka wlać oliwę na 1cm
Dodać 2 cebule pokrojone w kostkę i 2 ząbki czosnku, podsmażyć
Dodać 1 łyżkę masła i 3 łyżki oregano.Do tego mały koncentrat pomidorowy i pomidory z puszki w zalewie(w przecierze) -nie przerywać gotowania na małym ogniu
Do tego dodać 1 szklankę wody i 3/4 szklanki mleka
Do tak przygotowanego sosu wrzucać małe kuleczki klopsików i ciągle gotować przez ok 7 minut
Podajemy z makaronem