Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klopsiki z mielonej łopatki wieprzowej, przyrządzone na parze, w towarzystwie ziemniaków i mieszanki warzyw
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 29
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 241
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1687
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 121
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 29
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 241
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1687
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 121
Składniki
Mięso przyprawiłam przyprawą do mielonego. Uformowałam małe klopsiki i ułożyłam w dolnym pojemniku parowaru. Ziemniaki wybrałam większe, pokroiłam na ćwiartki. Dobrze jest wybrać w miarę równej wielkości, żeby równo się ugotowały :) Mieszanka warzywna, mrożonka. Mięsko parowało się godzinkę, po 20 minutach dodałam ziemniaki na 2 poziom a po kolejnych 10 warzywa bez rozmrażania, na 3 poziom. Ziemniaki przyprawione majerankiem, warzywa już były z przyprawą :)