Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 99
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 145
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 28
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 130
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 99
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 145
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 28
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 130
Składniki
Chleb namoczyć, odcisnąć. Mięso wymieszać z jajkiem, odciśniętym chlebem, natką pietruszki, przyprawić do smaku.
Papier do pieczenia wysypać bułką tartą na to rozłożyć mięso w formie prostokąta. Na środku ułożyć parówki i zwinąć klops jak roladę.Ściśle owinąć papierem śniadaniowym i piec 30 min. w temp. 170 stopni. Następnie po 30 min wyjąć klops odwinąć i skropić olejem i ponownie zawinąć i piec 30 min. Podawać z sosem i dowolną surówką.