Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 163
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 215
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 163
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 215
Składniki
Boczek zmielić na drobnym sicie, dodać vegetę, mleko, popieprzyć i wymieszać. Włożyć do wąskiej blaszki, ułożyć jajka tak żeby były zakryte mięsem,wygładzić i wstawić do piekarnika.
Piec w 180 stopniach około godziny. Smacznego :)