Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W całej Polsce mamy aktualnie wysyp grzybów, dlatego też postanowiłam wykorzystać je w kuchni. Mój wybór padł na rydze. Słodkie i jędrne rydze w połączeniu z delikatną kaszą jaglaną, słodką cebulą i świeżością natki pietruszki stanowi niesamowicie smakowite połączenie. Idealne danie na jesienny obiad.
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 58
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7151
Polecam.
Odsłon: 1661
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 84
Przepis dnia
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 58
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7151
Polecam.
Odsłon: 1661
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 84
Przepis dnia
Składniki
Cebulkę siekamy w drobną kostkę i szklimy na łyżce masła. Rydze czyścimy, duże grzyby przekrawamy na mniejsze części. Grzyby dodajemy do cebulki i odsmażamy na maśle, którego w razie potrzeby dodajemy więcej.
Do gotowych grzybów z cebulką dodajemy kaszę, natkę oraz przyprawy. Całość dokładnie mieszamy.