Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jedno z tych dań, które muszą pojawić się na świątecznym stole. Karp Roberta Makłowicza to rewelacyjny sposób na to, aby ta niedoceniana ryba zasmakowała wszystkim domownikom. Cały sekret tkwi w niecodziennej marynacie, która nadaje jej wyjątkowy smak.
Polecam bardzo smaczne, pulchne, mięciutkie rozpływające się w ustach mini pą...
Odsłon: 724
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 305
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 190
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 565
Polecam bardzo smaczne, pulchne, mięciutkie rozpływające się w ustach mini pą...
Odsłon: 724
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 305
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 190
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 565
Składniki
Rybę rozłóż na desce, a następnie oprósz ją dokładnie solą i pieprzem z obu stron.
Duży garnek wysmaruj masłem, a następnie przełóż do niego cebulę pokrojoną w piórka, marchewkę i pietruszkę pokrojoną w kostkę oraz karpia. Na samym końcu zalej całość piwem wymieszanym z miodem. Gotuj na niewielkim ogniu przez około 25 minut. Karp Roberta Makłowicza powinien być podawany z chlebem, oprószony natką pietruszki.