Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Karkówka z ziołami"
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 213
Polecam.
Odsłon: 2226
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 118
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 363
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 64
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 213
Polecam.
Odsłon: 2226
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 118
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 363
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 64
Składniki
Sos z jej pieczenia jest idealny do pyz i klusek
Rozgrzej piekarnik do 180°C. Mięso umyj, osusz papierowym ręcznikiem. Natrzyj ziołami, solą, pieprzem. Cebulę obierz i pokrój w półksiężyce.
Mięso z cebulą włóż do rękawa foliowego, ułóż w brytfannie. Piecz ok. 60 min. Na 10 min przed końcem przetnij rękaw i dopiecz mięso. Sos zlej do garnka i rozrzedź wodą do uzyskania odpowiedniego smaku. Gotuj, zagęść zawiesiną z mąki ziemn. i wody.
Z WielkopolskiŹródło: Świat kobiety