Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Duszona karkówka w sosie cebulowym z dodatkiem musztardy.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 121
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 171
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 53
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 141
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 121
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 171
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 53
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 141
Składniki
Kotlety z karkówki oprószyłem solą i pieprzem ,włożyłem do lodówki na 30 min. Cebulę obrałem i posiekałem. W garnku rozgrzałem tłuszcz ,wrzuciłem cebulę i smażyłem na rumiano. Wlałem bulion i dusiłem 15 min. Sos doprawiłem musztardą ,solą oraz pieprzem ,zmiksowałem. Kotlety podsmażyłem z obu stron na patelni ,włożyłem do sosu i dusiłem jeszcze 15 min.