Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Karkówka z czerwonym pieprzem"
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 40
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 426
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 57
Nasz koktajl na kolację to niezwykle zdrowa propozycja, która wspomaga detoks...
Odsłon: 85655
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 162
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 40
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 426
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 57
Nasz koktajl na kolację to niezwykle zdrowa propozycja, która wspomaga detoks...
Odsłon: 85655
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 162
Składniki
Mięso umyj, osusz, natrzyj przyprawą do wieprzowiny, solą i pieprzem. Wstaw do lodówki na ok. 4 godziny.
Marchewki obierz i pokrój na dowolne kawałki.
Brytfannę skrop olejem, ułóż mięso posmarowane musztardą, posyp czerwonym pieprzem, obok ułóż marchew.
Oprósz solą, pieprzem i ziołami. Podlej wodą. Piecz pod przykryciem ok. 1-1,2 godz. w 200°C, od czasu do czasu podlewając wytwarzającym się sosem. Podaj na ciepło lub na zimno.