Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Karkówka po chińsku"
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 128
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 30
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6520
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 128
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 30
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6520
Składniki
Wódkę, imbir i ostrą paprykę wymieszaj. Dodaj pokrojoną karkówkę i odstaw. Kapustę, pora i paprykę pokrój w paski, a czosnek posiekaj. Warzywa oprósz mąką i wymieszaj.
Na mocno rozgrzanej patelni usmaż mięso. Jak nabierze złotego koloru, dodaj warzywa i smaż przez 20 minut. Dopraw sosem sojowym, octem i miodem.Źródło: Na żywo