Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna karkówka zapraszam po przepis
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 168
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 221
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 168
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 221
Składniki
Składniki marynaty łącze w misce czosnek przeciskam przez praskę lub drobniutko kroję dodaję do marynaty gotową marynatą nacieram dokładnie mięso i odstawiam szczelnie zawinięte w folie aluminiowa lub przykryte na kilka godzin by przeszło marynatą najlepiej na noc do lodówki .
Gdy mięsko już swoje odstoi piekę 2 godziny w naczyniu żaroodpornym z termo obiegiem na środkowej półce podaje gorące najlepiej z ziemniakami ale to z czym podacie zależy od was ,na zimno można wykorzystać na kanapki polecam i zapraszam po dokładne wykonanie na film.