Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 573
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1526
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 573
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1526
Składniki
Wymieszałam przyprawy z musztardą i olejem.
Plaster miał 45 dag więc użyłam nie całej łyżeczki soli. Utaplałam ją w marynacie i zostawiłam na noc.
Wbiłam w nią pałeczki bambusowe. Wyszły 4 szt.
Rozcięłam je ostrym nożem i dałam na ruszt. Grillowałam dosyć długo na średnim żarze, a na koniec ja lekko przypiekłam dla kolorku. Karkówce potrzeba będzie co najmniej 30 minut. Można też zamknąć pokrywę grilla. Rozpływa się w ustach!
Smacznego :)