Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Karkówka marchewkowo-porowa"
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 31
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 68
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1050
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 116
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 152
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 31
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 68
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1050
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 116
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 152
Składniki
Karkówkę umyj, osusz, pokrój na grube plastry. Natrzyj z obydwu stron solą i pieprzem. Ułóż w natłuszczonej formie, posmaruj keczupem.
Pory oczyść, umyj, pokrój na plastry, ułóż na mięsie. Posmaruj majonezem. Marchewki obierz, umyj, zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Posyp karkówkę.
Wstaw do rozgrzanego do temp. 150°C piekarnika, piecz półtorej godziny.
Czas przygotowania: 100 min, ilość porcji: 12, cena za porcję 1,70 złŹródło: Chwila dla Ciebie