Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny, mocno przypieczony karczek, polecam ;)
Przygotuj się na kulinarną podróż, której główną atrakcją są kotlety mielone,...
Odsłon: 177
Sałatka ze smażonym serem Halloumi, cieciorką i sosem z orientalną nutką. Jes...
Odsłon: 114
Bardzo proste, ale niebanalne danie inspirowane włoskimi śniadaniami. Chrupią...
Odsłon: 51
Pyszne pierogi z farszem zrobionym z mięsa wołowego, podane polane śmietaną i...
Odsłon: 318
Przygotuj się na kulinarną podróż, której główną atrakcją są kotlety mielone,...
Odsłon: 177
Sałatka ze smażonym serem Halloumi, cieciorką i sosem z orientalną nutką. Jes...
Odsłon: 114
Bardzo proste, ale niebanalne danie inspirowane włoskimi śniadaniami. Chrupią...
Odsłon: 51
Pyszne pierogi z farszem zrobionym z mięsa wołowego, podane polane śmietaną i...
Odsłon: 318
Składniki
Wszystkie przyprawy z oliwą dokładnie połączyć.
Następnie umyte i osuszone plastry mięsa obtoczyć w marynacie i pozostawić w chłodnym miejscu na 1-2 godziny. Kłaść na rozgrzanego grilla (można bezpośrednio na ruszt). Opiekać z każdej strony tak długo, aż mięso będzie miękkie.
Podawać z dodatkiem pieczywa lub jako danie główne. Smacznego!