Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 150
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 193
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 150
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 193
Składniki
Karczek kroimy na plastry, lekko rozbijamy, smarujemy olejem i przyprawiamy. Zostawiamy na kilka godzin, aż się zmaceruje. W płaskim żaroodpornym naczyniu układamy warstwę kotletów, smarujemy majonezem, keczupem i posypujemy pokrojoną w kostkę cebulką. Tak postępujemy z następną warstwą. Najlepiej jak są dwie warstwy. Naczynie przykrywamy folią aluminiową i pieczemy w gorącym piekarniku ok. 1h.