Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest zdrowe a następnie pyszne
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1638
Będąc kiedyś w azjatyckiej restauracji jedliśmy pyszne bułki BAO, postanowili...
Odsłon: 91
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 122
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 88
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1638
Będąc kiedyś w azjatyckiej restauracji jedliśmy pyszne bułki BAO, postanowili...
Odsłon: 91
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 122
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 88
Składniki
Kapustę wypłukać, posiekać,włożyć do garnka i wlać tyle wody,aby była nią przykryta. Doprowdzić do wrzenia i gotować na umiarkowanym ogniu ok. 45 min. w tym czasie na patelni rozgrzać olej, wrzucić pieczarki i smażyć na dużym ogniu,aż się zrumienią. Pod koniec smażenia posolić do smaku, pieczarki oprószyć mąką i mieszając smażyć jeszcze przez 1-2 min. Do ugotowanej i odcedzonej kapusty dodać osączoną z zalewy cicierzycę i usmażone pieczarki. Wszystko razem dokładnie wymieszać,doprawić solą i pieprzem. Gotować jeszcze na wolnym ogniu przez 2-3 min..Podawać z ziemniakami lub pieczywem.Smacznego!!