Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatek do mięs (drugie danie).
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2101
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 951
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 198
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20953
Polecam.
Odsłon: 470
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2101
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 951
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 198
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20953
Polecam.
Odsłon: 470
Składniki
Ziemniaki obrać i pokroić w plasterki. Kapustę umyć i drobno poszatkować. Cebule obrać i pokroić w piórka.
Rozgrzać olej w szerokim garnku i zeszklić w nim cebulę. Następnie dodać pokrojone ziemniaki, śmietanę i wodę. Doprawić solą i pieprzem. Dusić pod przykryciem ok. 10-15 min aż ziemniaki będą miękkie. Połączyć z kapustą, musztardą i posiekanym koperkiem. Wymieszać. Parę minut podgotować. Podawać na gorąco jako dodatek do mięsa.