Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super kotlety na obiad.
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 89
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 157
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 116
Lekki i orzeźwiający sorbet truskawkowy stanie się twoim ulubionym deserem i...
Odsłon: 898
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 370
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 89
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 157
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 116
Lekki i orzeźwiający sorbet truskawkowy stanie się twoim ulubionym deserem i...
Odsłon: 898
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 370
Składniki
Wykonanie: Kapustę oczyścić, pokroić i obgotować w lekko osolonej wodzie, następnie odcedzić i odcisnąć. Bułkę namoczyć w mleku i również dobrze odcisnąć. Cebulę drobno pokroić i zrumienić na tłuszczu, po czym zmielić z bułką i kapustą. Dodać jajka, przyprawić do smaku, wsypać mannę ( w razie dosypać więcej kaszy manny) i formować kotleciki. Smażyć z obu stron na rozgrzanym oleju i podawać z ostrymi sosami.