Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kanapki z serem i pomidorami na razowcu"
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 59
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7152
Polecam.
Odsłon: 1665
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 84
Przepis dnia
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 59
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7152
Polecam.
Odsłon: 1665
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 84
Przepis dnia
Składniki
Ser biały zmiksuj z oliwą, solą i pieprzem. Chlebek razowy pokrój na kromki. Pomidory sparz, przelej zimną wodą, zdejmij skórkę. Wyjmij pestki, miąższ pokrój w kostkę. Natkę pietruszki posiekaj.
Na kromkach chleba ułóż zmiksowany ser, na nim kawałeczki pomidorów. Całość posyp kiełkami, posiekaną natką pietruszki i posiekanym szczypiorkiem. Podawaj ułożone na listkach sałaty. Dopraw do smaku pieprzem i solą.
CZAS: około 20 minutŹródło: Dobry Tydzień