Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kanapka z tuńczykiem"
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1187
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 121
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 140
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1187
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 121
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 140
Składniki
Bułki przekrój i posmaruj masłem. Na spodzie każdej rozłóż listek sałaty i pokrojoną w talarki cebulę rozdrobnionego tuńczyka oraz koperek. Ewentualnie posyp pestkami granatu.Źródło: Świat i Ludzie