Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Składniki: – chleb żytni – pastrami – sos musztardowy Przygotowanie sosu musztardowego: – 1 łyżka musztardy delikatesowej – łyżeczka miodu – 0,2 kg obranych jabłek – 0,01 kg białej cebuli Wszystko blendujemy, a potem dodajemy: – 1 małą łyżkę musztardy miodowej – 1 łyżeczkę musztardy francuskiej Przepis: Dwie kanapki chleba smarujemy wcześniej przygotowanym sosem musztardowym. Następnie, nakładamy na chleb naparowane plasterki pastrami i dokładamy drugą kanapkę. Kanapka gotowa! Smacznego ????
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 59
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 110
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 353
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 59
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 110
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 353
Składniki
Przepis: Dwie kanapki chleba smarujemy wcześniej przygotowanym sosem musztardowym. Następnie, nakładamy na chleb naparowane plasterki pastrami i dokładamy drugą kanapkę. Kanapka gotowa! Smacznego