Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kanapka z moskalikami"
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 128
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 154
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 876
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 173
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 100
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 128
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 154
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 876
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 173
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 100
Składniki
Porcja dla 2 osób, czas przygotowania: 5 minut.
Kromki chleba posmaruj serkiem philadelphia, przekrój w poprzek na 5 części. Na każdej zrób cienki pasek z wasabi. Pamiętaj, że japoński chrzan jest bardzo ostry! Ułóż na nim po moskaliku.
Posiekaj cebulę w drobną kosteczkę, czerwony pieprz utrzyj w moździerzu. Z gałązek koperku oberwij same „piórka”. Posyp moskaliki cebulą, pieprzem i koperkiem. Na koniec skrop odrobiną soku z limonki.Źródło: Twój Styl