Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5174
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 37
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5174
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 37
Składniki
Udka umyć,osuszyć,zdjąć skórę,natrzeć solą,pieprzem oraz przeciśniętym przez praskę czosnkiem.
Mięso umieścić w rękawie pieczeniowym,wlać jogurt,rękaw zamknąć i obracać nim,aż jogurt pokryje udka.
Włożyć na noc do lodówki.
Rękaw umieścić w piekarniku nagrzanym do temperatury 170 stopni Celcjusza.Piec 40 minut.
Podawać z pieczonymi ziemniakami.