Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obiad dla Jesieniary.
papier do pieczenia
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 109
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 168
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 217
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 136
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 109
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 168
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 217
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 136
Składniki
Użyłam warzyw tak zwanych miękkich, które będą gotowe razem z piersią. Pokrojone warzywa i pierś wystarczy skropić oliwą i obsypać przyprawami. Gotowe! Piekłam na papierze do pieczenia, aby nie pobrudzić zbytnio blaszki. Około 45`- 1 h do zrumienienia warzyw. Na dole utworzy się przepyszny sos z warzyw a zewnątrz będą rumiane i chrupiące.
Smacznego :)