Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo smaczne idealny dodatek do mięs na jesienne obiadki
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 9
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 14
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 275
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 9
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 14
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 275
Składniki
zeszklić cebulke na tluszczu dodac marchew pokrojona w kostke (nie za drobno)podsmazyć chwile potem dodać ziemniaki i groszek odrobine wody i dusić ok.15-20 minut (groszek mrozony dodajemy pod sam koniec duszenia )od czasu do czasu mieszajc pod koniec posolić do smaku