Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
w ten sposób jajka robiłam pierwszy raz ale zaskoczyły mnie smakiem więc z pewnością zagoszczą u nas na stałe :)
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 355
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 58
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 355
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 58
Składniki
Na patelnię wlać śmietanę i na wolnym ogniu gotować ją kilka minut by trochę odparowała. Następnie wybić jajka tak jak na sadzone, posolić, przyprawić pieprzem i dusić, aż białko zetnie się całkowicie, żółtko ma pozostać płynne (chyba, że ktoś lubi ścięte) Pod koniec dodać drobno posiekaną natkę pietruszki lub koperek.
Ja te jajka podałam z ziemniakami. Smacznego