Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny sprawdzony farsz do jajek i nie tylko! Prosty przepis, tylko kilka składników! Wielkanocna przystawka która zawsze się udaje!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Składniki
Jajka przecinamy na pół i oddzielamy żółtka od białek.
5-6 paluszków surimi drobno kroimy. Resztę pozostawiamy do dekoracji.
Żółtka drobno kruszymy. Dodajemy pokrojone paluszki surimi, jogurt naturalny i łyżeczkę przyprawy curry. Mieszamy.
Białka jaj wypełniamy przygotowanym farszem. Przystawkę dekorujemy kawałkami surimi. Przed podaniem schładzamy w lodówce. Smacznego!